Wie is Marlies Tjallingii?

 
 

 

· Zij deed persoonlijke coaching in conflictvaardigheden en gebruikte daarvoor het model Geweldloos Communiceren van Marschall Rosenberg. Centre for Non-Violent Communication Ze deed die persoonlijke coaching ook voor families met kinderen en op scholen.
. Ze geeft nog wel workshops in geweldloos communiceren, waarbij ze mensen daadwerkelijk de stappen laat maken van het model Geweldloze Communicatie.
. Zij is NLP-Master Practitioner en geeft samen met Sytse (haar man) vele NLP cursussen in Zwolle, Palestina, Israel en Kroatië: zie www.jeongekendevermogens.nl
Zij is ook Co-counselteacher. (Cocounseling Nederland)
· Ze is ervaren buurtbemiddelaar en gebruikte haar mediation vaardigheden bij het oplossen van conflicten tussen buren en ook bij conflicten met meer mensen in een buurt. Zij werkte als vrijwilliger bij buurtbemiddeling Zwolle

. Ze was docent interculturele communicatie aan de Christelijke Hogeschool Windesheim aan de School of Business and Economics, afdeling International Business and Languages te Zwolle (zij ging in 2011 met pensioen).

 

De volgende werkervaringen hebben geholpen om het werk te doen dat ze nu doet:

· zij gaf samen met Sytse NLP en geweldloos communiceren cursussen in Kroatië en Ramallah en Gaza, zij gaven workshops in de VS, Canada, Gabon, Ierland, Hongarije, Duitsland, Engeland, Schotland.
· Ze trainde groepen mensen die als waarnemers naar Palestina en Israël gingen in 2002
· Ze gaf workshops voor producenten in Azië, Afrika en Latijns Amerika voor Fair Trade Assistance
· Ze trainde docenten aan de Landbouw Universiteit in Wageningen in communicatie en didactische vaardigheden
· Ze werkte bijna 10 jaar in het Mozambikaanse onderwijs op verschillende plekken
· Ze studeerde doctoraal pedagogiek (onderwijskunde)
· Ze deed verschillende werkzaamheden voor ICCO en ging een aantal keren naar Afrika
· Zij bracht toen ze met haar man en gezin in Mozambique woonde een Zuid-Afrikaanse delegatie in contact met slachtoffers van Renamo terreur in Mozambique.
. Was werkzaam als onderwijzeres basis onderwijs

 

Hoe kun je Marlies Tjallingii bereiken?

per e-mail: marliestjallingii@home.nl

per telefoon: 038-4608461